Wie ben ik?

Even voorstellen..

Ik ben Sanne Raaijmakers, 28 jaar en wonend in Schijndel. Vanaf mijn zesde ben ik dagelijks in de weer met paarden. Het was voor mij dan ook een droom om mijn liefde voor deze dieren te gaan combineren met mijn werk. Tijdens mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening kwam ik er al snel achter dat paarden ideale dieren zijn om in te zetten bij het begeleiden van mensen. Of ik nou werkte met kinderen met sociale stoornissen, volwassenen met geestelijke en/of lichamelijke beperkingen of mensen die een moeilijke tijd achter de rug hadden. Allemaal zag ik ze opbloeien in contact met paarden.

Dit motiveerde mij om de opleiding Caprilli paardencoaching te gaan doen. In december 2015 heb ik mijn certificaat als Caprilli paardencoach mogen ontvangen en na vele oefensessies ben ik begin 2016 gestart met mijn bedrijf Paard & Hulp.

Voordat ik startte met Paard & Hulp heb ik gewerkt als paardrij-instructrice voor kinderen en jongeren met sociale stoornissen. Daarnaast werkte ik zowel als groepsbegeleidster als individuele begeleidster bij diezelfde doelgroep.

Paard & Hulp

Paard & Hulp staat voor de combinatie Paardencoaching & Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Tijdens een sessie kan het voorkomen dat er thema’s naar voren komen waar iemand graag aan wilt werken. Met mijn ervaring als hulpverlener kan ik, indien gewenst, diegene hierin begeleiden. Alles wordt hierbij in overleg gedaan.

10349141_10202977278487184_5505772745564238610_n